Ting å se i San Francisco

San Francisco er en veldig fin by, selv om det kan være ganske surt og kaldt der. Sett gjerne av noen dager der hvis du skal ta en rundtur i USA; til sykkelturer over Golden Gate Bridge, litt shopping og Union Square.

Golden Gate Bridge i tåka. Selv om det kanskje er veldig turist, så må man jo sykle over Golden Gate Bridge når man først er i San Francisco. Og ikke glem å ta et bilde av verdens mest fotograferte bro!

Union Square

China Town. Her finner du en del restauranter og butikker som selger billige kofferter (hvis du har handlet litt for mye, og skulle ha bruk for det).

Sushi i Berkeley. Etter å ha vært og sett på prestisjeuniversitetet Berkley kan en tur på en sushirestaurant være tingen. Denne fancy sushien spiste jeg på Nanayiro Restaurant.

På sykkeltur i San Francisco. Da jeg var i San Francisco syklet jeg til et koselig lite sted utenfor San Francisco som heter Sausolito. Der var temperaturen og været helt annerledes enn inne i SF, med strålende sol og god temperatur.

På Aurora Ristorante i Sausolito.

Lombard Street er en gate litt utenom det vanlige. Den kjøres nemlig bare for å kjøres, ikke for å komme noe sted. Det er ikke så lett å se på bildet, men den går i sikk-sakk. Hvis du skal kjøre ned her må du regne med litt kø, for som deg vil også andre turister kjøre denne gaten. Det er også å anbefale å se den uten bil, fra bunnen av.

Starter og slutter med selve symbolet på San Francisco: Golden Gate Bridge.

~ Aurora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s