Uken som var

Selv om uken som var har vært preget av interessante hendelser som orkaner, presidentkampanjer, Bente Mikkelsens avgang i Helse Sør-Øst og en Borrelia-smittet Lars Monsen, er det alltid slik at man blir fascinert av de små tingene. Og i dag vil vi dele med dere noen av disse tingene som vi lot oss fascinere av i løpet av uken som var.

For det første må denne gresskar-iskremen prøves ut neste Halloween. Nam!

Videre må vi si at å merke alle USAs presidenter med ulike, egendesignede logoer er beundringsverdig. Om ikke alle er like vellykkede har ingenting å si, vi synes prosjektet er spennende! Finn dinn favorittpresident her.

Og det er en grunn til at vi har en fasinasjon for ekte pariser-jenter, bare se på denne stilige dama fotografert av den fantastiske Scott Schuman fra The Sartorialist.

Ellers liker vi at Joy fra Oh Joy! har startet en videoserie kalt “Make Someone Happy.” Tar du deg tid til å gjøre andres dager bedre? La deg inspirere av video nr. 1 i serien:

Og vi avslutter med enda en video, for her er musikkvideoen til One Direction’s Little Things:

Ah, det er vanskelig å ikke bli smålig betatt av Zayn der han ser inn i kameraet med verdens nydeligste dådyrøyne. Bare se på de øyevippene!

-Ingunn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s