Uken som var

Denne uken har vi oppdaget alt fra modeller til øyenbryns-guider. Her er liten kikk inn i hva vi har brydd oss om denne uken:

For det første gikk Victoria’s Secret Fashion Show av stabelen 7. november. Selv om showet ikke enda har nådd tv-skjermene (4. desember er datoen showet vises på CBS), kan man likevel se bilder både backstage og fra showet. Ah, pene mennesker!

Vi har forresten blitt slått av en liten girl-crush på modellen Cara Delevingne, som også gikk showet på tirsdag. Ofte er modeller kun pene fjes, men Cara har en sjarmerende personlighet i tillegg. Vi digger at hun et litt gutteaktig og ikke tar seg selv så seriøst! Se en video av henne her:

A propos mote, vi digger den nye kolleksjonen til LF. Fine kjoler!

I tillegg har Gala Gonzales vært i Sverige for et lite samarbeid med Gina Tricot. Ettersom vi digger Gala’s stil og liker Gina Tricot, er dette noe som definitivt skal sjekkes ut når klærne når butikkene.

Ellers har vi oppdaget fotografen Matt Bower, og det er han som har tatt det øverste bildet.

Og nå er det ikke slik at baby-sikring av huset er det som det tenkes mest på her i huset, men vi digger likevel Joy fra Oh, Joy!’ sin innredning av huset etter at hun fikk en ny baby. Hvit sofa og barn er blant annet noe som ikke fungerer så veldig bra sammen, og løsningen hun har kommet opp med er utrolig kreativ og morsom. Sjekk ut rommet selv her.

Øyenbryn kan være vanskelige å forholde seg til: hvordan nappe, hvordan forme, skal man sminke de, og i så fall hvordan? The Beauty Department har laget en liten guide som kan gjøre strevet lettere.

Og sist, men ikke minst: Er det verdt strevet med å lage en stor Thanksgiving dinner? Vi vurderer å teste det ut, og kommer nok til å la oss inspirere av dette. Nam!

Vi håper du ikke er altfor skuffet over at Mitt Romney tapte valget og ønsker deg en fin dag videre. LOL! 

Forsidebilde: Barack Obamas offisielle facebook-side

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s