Uken som var

Hei! Vi håper du har hatt en fin uke og hatt nytte av våre skole-relaterte innlegg. Isj, det blir bare kortere og kortere tid til eksamen, eller hva? Ukens linker inneholder noe underholdning, men også et par matretter som kanskje er verdt å prøve ut i eksamenstiden:

Vår første link gjelder for det meste våre kvinnelige lesere, for dere gutter bryr dere kanskje ikke om øyekrem? Men til deg som er opptatt av slikt: visste du at man skal legge øyekrem ikke rett ved øyet, men heller lenger unna? Dette er fordi krem har en tendens til å flytte seg, og dermed ender man opp med krem i øynene i stedet for på øyeposene som man gjerne prøver å bli kvitt.

Over til musikk: One Directions nye album Take Me Home fikk ikke akkurat stående applaus av VGs musikkanmelder. Og selv om vi liker at det i motsetning til forrige album nå virker som om hele One Direction har gitt ut plate (forrige album kan summeres opp i Harry og Liam featuring Zayn), er vi nokså enig med anmelderen. Vi er til og med enig om hvilken låt som er den beste! Er det ikke alltid fantastisk når man oppdager at man har samme mening som ekspertene?

Lever du på frossenpizza og nudler? Her har du en supergod pastarett som passer for travle mennesker. Studentlivet ftw!

Lyst på nye bøker? Dersom du melder deg på ARKs julekalender kan du vinne gavekort på 500 kr hver dag.

Har du, som oss, funnet ut at magen din ikke er klar for sommeren? Trey Hardee hjelper deg!

Med Breaking Dawn part 2 har endelig den siste filmen av Twilight- sagaen kommet! Det er ikke til å legge skjul på at denne romansen har fascinert millioner av lesere, men meninger om og anmeldelser av serien er ganske så forskjellige. Kanskje best å gjøre opp sin egen mening? Se trailer her.

Og kanskje du burde lage en kikert-salat før du ser traileren? Kikerter er sunt og fantastisk lett å tilbrede rett fra boks. NAM!

Så vil vi bare avslutte og ønske alle lykke til med eksamensøvingen. Og ikke glem å spise og sove, for søvn og mat er like viktig som lesing og pugging dersom du har lyst til å overleve eksamen og komme hjem til jul med helsen i behold!

(Forsidebilde: collider)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s