Middagsplaner for i dag?

Couscoussalat er et enkelt og lite tidkrevende måltid å lage. Kutt opp litt grønnsaker du har liggende og bland sammen med couscous og litt tunfisk eller evt. annet kjøtt. Retten fungerer fint som vegetarmåltid også. Under finner du et forslag til hva du kan bruke.

Tid: 
Ca. 15 min

Ingredienser:
Blir ca. 3 porsjoner

– 2 dl couscous
– 2 dl vann

– 1/2 gulrot i skiver
– 1/4 squash i biter
– 1 neve kikerter
– 1 skive rødløk i småbiter
– litt sitronsaft
– noen skjeer hakkede soltørkede tomater
– 1/2 boks Cottage Cheese
– 1 liten boks tunfisk

Fremgangsmåte:
1. Kok opp vannet og hell det over couscousen. Dekk til bollen med et lokk, og la det stå i 5 minutt.
2. Kutt opp paprika, gulrot, squash og rødløk.
3. Bland sammen couscous, tunfisk, sitronsaft, kikerter og resten av grønnsakene.
4. Server sammen med soltørkede tomater og litt Cottage Cheese etter ønske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s