Uken som var

Popsalongen fikk besøk av Ellie Goulding! Ikke bare sang hun to sanger, men hun overrasket også Ronnie, som har vært småforelsket i henne siden gjennombruddet hennes med låten lights.

Spol til 02.06.40 for å høre Olly Murs på besøk hos Scott Mills for BBC Radio 1 – I motsetning til NRK har BBC Radio 1 med musikk i podcastene sine, så det er definitivt verdt å sjekke ut intervjuet både for (det meget morsomme) intervjuet og for litt gratis musikk (for oss som har brukt opp all spotify-tiden vår, buhu).

Aller Media sier opp lisensen til Cosmopolitan og siste utgave kommer i Januar 2013.

Taylor Swift og Harry Styles har visst begynt å date? Wuut? Vi liker de hver for seg, men klarer ikke helt å forestille oss at Haylor kommer til å vare veldig lenge.

Hvordan kan en lage et bilde av klimaendringene? I ‘Chasing Ice‘ kan vi følge National Geographic fotografen James Balog i arktis mens han tar i bruk kameraer designet for et formål: å fange flere års endring av islandskapet. Gjennom sine spektakulære bilder retter han søkelyset på nordområdene og de dramatiske endringene som foregår der.

Dersom du er i humør for litt psykologisk spenning er filmene om Hannibal Lecter (med Anthony Hopkins i hovedrollen!) absolutt å anbefale. Vi har sett ‘The Silence of the Lambs‘, ‘Hannibal‘ og ‘The Red Dragon‘. De er henholdsvis film nummer 1, 2 og 3, men er basert på henholdsvis bok nummer 2, 3 og 1. Den fjerde filmen (og boka) er ‘Hannibal Rising‘. Du får velge selv hvilken rekkefølge du vil se dem i, men det fungerte for oss. ‘Manhunter‘ er en annen film basert på samme bok som ‘The Red Dragon’, men den er ikke laget i samme regi. Allikevel, vi kommer nok til å se den.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s